15 Şubat 2017 Çarşamba

İnternet Alışverişlerimizi Nasıl Daha Ucuza Getirebiliriz?

İnternetten Alışveriş

Son yıllarda internetten alışveriş daha çok yaygın hale geldi. Kişiler gerek çeşit açısından, gerekse fiyat açısından internetten alışverişi kullanmayı tercih ediyor. Peki bu alışverişi nasıl daha ucuza getirebiliriz veya yaptığımız alışverişten geri dönüşüm kazanıp, birikim yapabileceğimiz hiç aklınıza geldi mi?

Bu gelişen, ilerleyen alışveriş sektöründe markalar veya çeşitli siteler sadakat puanları/kartları gibi seçenekler sunmaya başladı. Bunları kullanarak yaptığımız alışverişleri daha ucuza getirebildiğimiz gibi bunlardan geri dönüşüm sağlayarak birikim de yapabiliyoruz. Bunlardan benim kullandıklarım şu şekilde;

  • Avantajix,
  • Hopi, 
  • BKM Express.

Avantajix Nedir? 


Avantajix’te listelenmiş bir mağazadan alışveriş yaptığınızda, mağaza Avantajix’e bu alışveriş karşılığında bir komisyon öder. Avantajix ise kendisine ödenen bu komisyonu size verir, böylece alışverişiniz ucuzlar. 

Avantajix size ödediği bu paraya “para iadesi” adını verir, çünkü paranızın bir bölümünü size iade etmektedir. Bu kazançlı alışveriş konsepti Türkiye’de uygulayan ilk platformdur.


 



Hopi Nedir?


Hopi, kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunan bir mobil uygulamadır.

Kullanıcılarına, hayat tarzlarına, zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun kampanyaları iletir ve kullanıldıkça alışveriş deneyimini zenginleştirerek alışveriş konusunda ihtiyaç duyulabilecek rehberliği sunar. Aslında binevi Avantajix'in mobil versiyonudur. İkisi birlikte kullanılabilir ve daha fazla indirim uygulanabilir. Alışveriş yaptıkça biriken puanları tekrar alışverişte indirim olarak kullanmanızı sağlar.

App Store ve Google Play'de mevcuttur.




BKM Express Nedir? 


BKM Express ile kart bilgilerinizi İnternet’te paylaşmadan; kolay, hızlı ve güvenli alışveriş yapabilir, alışverişlerinizden ödül/puan kazanmaya devam edersiniz.

BKM Express'in sizlere sundukları;

  •  Kart bilgilerinizi girmeden kolay alışveriş,
  •  Kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan hızlı işlem,
  •  Kendi belirleyeceğiniz şifre ile güvenli bir alışveriştir.





Yukarıda belirttiğim siteler/uygulamalar, kişisel olarak kullandığım ve memnun kaldığım uygulamalardır. Tanıtım videolarını izleyip daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Sizinde kullandığınız, bunların dışında bilmediğimiz bir uygulama/site varsa belirtirseniz daha fazla katkı sağlamış olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder